Fri frakt over 799,-

Fjerning av hår

Elektrolysebehandling

15 min      kr 420

30 min      kr 660

Elektrolysebehandling er en metode som er mye brukt for å fjerne utstående hår fra ansiktet. En tynn nål plasseres ned i det individuelle håret på ansiktet. Håret ødelegges via mekanisk energi og varme. Elektrolyse er i hovedsak aktuelt for de som har få hår de ønsker å få fjernet. (Ved større områder med økt hårvekst er hårfjerning med laser et bedre valg).

Det er flere faktorer som påvirker hårveksten, som for eks hormonelle endringer, medisiner. Antall behandlinger som trengs for å fjerne et hår permanent vil variere fra person til person. De fleste får utført behandling med 1-2 ukers mellomrom. Hver behandling tar fra 15-30 minutter.

Er Elektrolyse smertefullt? I virkeligheten er ikke behandlingen veldig smertefull. Bedøvelseskrem kan benyttes om ønskelig. De fleste trenger ikke bedøvelse. En vellykket behandling med elektrolyse vil fjerne et hår på varig basis. Kun ansiktet kan behandles hos oss på Betty´s. Vanligst er lett irritasjon og rødhet i huden etter behandlingen. Dette er midlertidig og går bort. Det er også en liten risiko for arrdannelse i huden i områdene som er behandlet på en veldig sensitiv hud.

Bestill time